KIMBAP MURAH ?, KIMBAP MURAH ?, Luar Kuala Selangor tak dapat harga macam ni tau

KIMBAP MURAH ?
KIMBAP MURAH ?
Luar Kuala Selangor tak dapat harga macam ni tau.
Tak percaya? Tanya kawan awak yg duduk Keyell tu. Huhu.
Esok ade ruang sikiitt lagi untuk akak tempatkan order korangg. Pilih nak kimbap murah yang mana? ?
Whatsapp 011-37497019
PM/DM pun boleh jugak ?

#KimbapHunger #mulutpenuh_ #kimbapmurah #sedap #delivery #cod #selfpickup #tanjungkeramat #kualaselangor #pengkalanpermatang #assamjawa #kusel

#Kukka , ramai tak sabar

#Kukka , ramai tak sabar. And kami semua pun dah tak sabar. Hit 1,000 unit habis terjual dalam masa beberapa jam. Huh! Submit doa ?
Tahun 2018, tahun lagi mudah nak buat duit dalam online. Cuma kene tahu teknik yang rare & tak ramai lagi guna ?
Baru senang nak bolos semua. Elak cari pasar ramai orang. Lari-lari, hirup udara baru ?
Za nak tahu ada ke sesiapa nak belajar buat duit pasif hanya melalui online??
Asyik pasif rumah je ?
#shazaha
#SZKukka
#comingsoon

Prof Ainul Jaria Maidin, the market is awaiting us as the champion of Islamic Investment to provide the direction and action plan

Prof Ainul Jaria Maidin, the market is awaiting us as the champion of Islamic Investment to provide the direction and action plan. All shariah advisors must work together with other specialists.
Prof Dzuljastri Abdul Razak, Dr Irwan Ariffin, AP Datin Dr Hjh Irwani Abdullah, AP Dr Hjh Noraini Mohd Ariffin

Jom IIUM alumni

Jom IIUM alumni… YBhg Dato’ Nazim Rahman, YB Dato’ Armizan Mohd Ali, YB Dato’ Sri Dr Hj Irmohizam Ibrahim, YBhg Tuan Haji Ameer Ali, YBhg Tuan Abdul Rahim Ahmad, YAM Dr Raja Iskandar Al Hiss, YM Raja Rozlin R Mahayuddin, YM Raja Siti Zubaidah, YBhg Puan Hajah Siti Sabariah Mohd Hassan, Puan Nur Anisah, Puan Siti Nur Hafizah, Puan Hajah Fadilah Arbain, Hj Adli Rafai, Puan Khairiah MD, Tuan Mat Fadli El-Labuani, Tuan Mohd Rizal Hassan, Tuan Rizal Abbas, Puan Rizal Iqwa, Puan Rabiatul’adawiah Ghazali, Tuan Hizan Wahed, Ustaz Mohd Hilmi Saadan, Tuan Azmil, Zety Harnisha, Ku Yoi, Wan Mazlan Wan Johari, Wan Shaifuddin Ab Wahid, Puan Hajah Yasmin Mohd Ramzi, Tuan Ochu Hanif Rembau, Cikgu Arinawati Abdullah, Tuan Haji Rizal Mohd, Ustazah Hanani Mat Ali, Ustaz Sayu Zi, Tony Stark

SAPE ADA KAWAN HANTU COKLAT? , Say yeahh ?, Nak bagi kawan eksaited, mesti coklat tu kasi cantek meletop letop, kann? Baru kawan korang terangkatt…

SAPE ADA KAWAN HANTU COKLAT?
Say yeahh ?
Nak bagi kawan eksaited, mesti coklat tu kasi cantek meletop letop, kann? Baru kawan korang terangkatt betul dak? ?
Haaa.. Bouquet ni akak bg kat budak dok malu tu. (Swipe tepi)
Dia punye eksaitedd. Tanya dia sendirilah. Haha.
Cantekk. Harga pun senang deal dengan cik owner. Huhu.
Kat mana nak contact ni? Sini.
@bouquet.co
@bouquet.co
@bouquet.co
#bybouquet #beautiful
#KimbapHunger #mulutpenuh_

JOM BINA PIPI CUTI SEKOLAH NI ?, Thank you yangg ?, Akak open order untuk esok gaiss ?, Minima 3 bekas untuk akak buat delivery ye

JOM BINA PIPI CUTI SEKOLAH NI ?
Thank you yangg ?
Akak open order untuk esok gaiss ?
Minima 3 bekas untuk akak buat delivery ye. Awak untung perut penuh, akak pun untung anta banyak sekali ?
Whatsapp akak 011-37497019
DM, PM pun boleh ?

#KimbapHunger #mulutpenuh_ #feedbackKimbapHunger #kimbapmurah #sedap #delivery #cod #selfpickup #tanjungkeramat #kualaselangor #pengkalanpermatang #assamjawa #kusel

CASH ON DELIVERY ?, Akak nak bagitau ni gaiss ?, Sekarang, akak anta ke rumah awak jika order at least 3 bekas ye sayang akak ?, Kalau nak order…

CASH ON DELIVERY ?
Akak nak bagitau ni gaiss ?
Sekarang, akak anta ke rumah awak jika order at least 3 bekas ye sayang akak ?
Kalau nak order sebekas dua pun boleh. X jadi masalah pun sbb boleh mai ambik kat rumah akak. Sape tau angkat tangan? ?
? Di Quarters Syabas.
? Berhadapan Kampung Tanjung Keramat.
? Berdekatan SMK Seri Tanjong, Mia’s Kitchen & De’ Palma Inn.
Kalau ade sebarang soalan, tanya akak okay.
Jangan marah akak ?
Sedih akak ?
Tanya sini 011-37497019. Whatsapp je tau. Tak nak call ?
#KimbapHunger #mulutpenuh_ #kimbapmurah #sedap #delivery #cod #selfpickup #tanjungkeramat #kualaselangor #pengkalanpermatang #assamjawa #kusel

Bila saya buka mulut pasal expansion selalu kena marah dgn partner sorang lagi

Bila saya buka mulut pasal expansion selalu kena marah dgn partner sorang lagi. Katanya “bila nak slow down? Duit banyak keluar reinvest, nafsu tak pernah surut tp tenaga makin kurang.”
Hahaha. Ini masalah dengan aku. Tak boleh dok diam. Baru je cakap aritu yang our mass movement awal bulan sept ni gonna be the last one. Our so called last project is to expand all of our facilities (FDI, Cosmetic, Saudagar Herba & PrintPack) serentak. Serentak dgn expansion ni jugak nak tambah bidang TCM dan lengkapkan PrintPack (berpinau bijik mata buat sourcing machine baru).
Tup tup datang pulak idea gila nak buat kilang biskut. Bak kata OM saya Suraya Hanim Kamaruddin “dia risau kalau boss start buka mulut. Tak lama mesti jadi punya.” Mana mem bosa tak bising. Hahaha. Lepas ni tak tau apa pulak.
Losers see the problem
Winners see the opportunity
#zyphyto
#zyprintpack
#kingofoem
Terbaru
#zyconfectionaries

SAMPAI TERMIMPI-MIMPI ?, Bukan akak cakap ye

SAMPAI TERMIMPI-MIMPI ?
Bukan akak cakap ye. Huhu.
Esok ade available slots lagi gaiss ?
Lai laii. Whatsapp akak 011-3749 7019 ?
Nak mudah lg? DM atau PM akak kat sini pun bolehh. ?

#KimbapHunger #mulutpenuh_ #feedbackKimbapHunger #kimbapmurah #sedap #delivery #cod #selfpickup #tanjungkeramat #kualaselangor #pengkalanpermatang #assamjawa #kusel

Orang Ijok – Kota Puteri – Bandar Tasik Puteri ?, Dah makan ke belum kimbap tu? Hihihi

Orang Ijok – Kota Puteri – Bandar Tasik Puteri ?
Dah makan ke belum kimbap tu? Hihihi.
Open order untuk minggu depan gaiss ?
Camane nak order?
Whatsapp 011-37497019
PM , DM akak pon boleh ?

# KimbapHunger #mulutpenuh_ #kimbapmurah #sedap #delivery #cod #selfpickup #tanjungkeramat
#kualaselangor #pengkalanpermatang #assamjawa #kusel